De 25 största webbspelssajterna

January 1, 2010
De 25 största flashspelssajterna hade 53 miljoner unika besökare under november 2009, en ökning med 16,5 % jämfört med samma period året innan. Tillväxten skiljer sig dock kraftigt åt, läs den intressanta statistiken.

De 25 största webbspelssajterna
 

Junebud noteras på Aktietorget

September 17, 2009

Den nya svenska browser MMO-spelutvecklaren Junebud gör en nyemission och noterar sig på Aktietorget. Junebud har inte lanserat sitt första spel ännu, men det ser riktigt intressant ut.

Läs mer om Junebud och deras notering


Continue reading...
 

Framtiden för spelbranschen

August 17, 2009

Det är många företag i spelsbranschen som har problem just nu och Digital Trends Players Only ställer den provokativa frågan, är tv-spelsbranschen död? Ett antal analytiker och branschpersoner ger sina åsikter och svaret är tydligt.

Framtiden för spelbranschen


Continue reading...
 

Stora möjligheter och tuffa utmaningar för mobilsel

August 2, 2009

Marknaden för mobilspel är stor och vi har alla sett annonserna både i tidningar och på Internet. Kungen på området är amerikanska Glu Mobile som är noterat på Nasdaq. Mobilerna vi använder blir allt mer avancerade och möjligheterna är stora för mobilspel, men så är också utmaningarna.

Läs artikeln Stora möjligheter och tuffa utmaningar för mobilspel


Continue reading...
 

CasualGames.se Update


CasualGames.se Update håller dig uppdaterad om alla nya inlägg på sajten. Artiklar, branschstatistik, sammanställningar och nyheter om casual games.